Skandal na 47. Altin Kelebek Odulleri dodeli nagrada u Turskoj!

U nedelju 5. decembra održana je manifestacija Altin Kelebek Odulleri na kojoj su nagradjeni najbolji glumci i serije za ovu godinu. Pored standardnih analiza, ko je šta obukao, sve više se priča o dva skandala koja su se dogodila

Skandal na 47. Altin Kelebek Odulleri dodeli nagrada u Turskoj!

Foto Credits: Haberler

Televizijski Kanal D je odlučio da svoje gledaoce ograniči na emitovanje dodele samo najvažnijih nagrada. Organizatori su odlučili da glavne nagrade dodele na samom početku, pa su ljudi sa Kanala D, odmah nakon dodele tih priznanja emitovanje ceremonije prebacili na mali TV kanala teve2 koji je u njihovom vlasništvu. Potom se dogodio još jedan, veći skandal.

Kako prenose turski mediji, tokom izbora za najbolje glumce, glasovi su bili podeljeni. Tada je doneta “Solomonska odluka” i nagrade su dobile dve glumice, a trebalo je i dva glumca. Kao najbolje glumice nagradjene su Ezgi Mola i Merve Dizdar. Kada je došlo vreme za dodelu nagrade za najboljeg glumca, na bini se pojavio samo Caglar Ertugrul.

Prema pričama koje se šire, drugi glumac koji je nagradjen je odbio da učestvuje u ceremoniji i primi priznanje. Njegovo ime se drži u tajnosti. Ulje na vatru dodao je Caglar Ertugrul tokom svog govora. On se osvrnuo iza sebe i podsetio na slučaja Tamera Karadaglija i Nihal Yalcin. Prilikom jedne od dodele nagrada Golden Orange, tokom dugog i politički inspirisanog govora, Tamer koji je bio iza koleginice je pokazao nezadovoljstvo na svaki moguće način i na kraju ju je prekinuo. Caglar je iskoristio taj dogadjaj da se našali i rekao da je neko iza njega nezadovoljan. Ta šala i nije prošla baš dobro.

Odmah nakon nje oglasio se i domaćin ceremonije koji je rekao: “Ovo nije jedna od takvih ceremonija dodele nagrada.”. Skandali na Altin Kelebek Odulleri manifestaciji nisu retkost. Dakle, ove godine je samo nastavljena tradicija.

NOVO - Berkay Ates je u vezi sa odbojkašicom! (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed