Berkay Ates je u vezi sa odbojkašicom! (FOTO)

Turski mediji preneli su novu vest o ljubavnom životu glumca Berkaya Atesa. Tačnije, vest o njegovoj novoj ljubavnoj vezi.

Berkay Ates je u vezi sa odbojkašicom! (FOTO)

Foto Credits: Dizilah

Mediji u Turskoj tvrde da je Berkay Ates našao novu ljubav. Otišli su čak i korak dalje i tvrde da znaju ko je u pitanju. Prema izvorima bliskim glumcu, Berkay je u vezi sa jednom odbojkašicom.

U pitanju je reprezentativka Turske u odbojci, dama po imenu Simge Akoz. U pitanju je crnokosa lepotica koja je član odbojkaškog kluba Eczacibasi Dynavit. Lepa Simge je poprilično popularna na društvenim mrežama. Njen zvaničan instagram nalog prati preko 153 hiljade ljudi. Akoz je proletos napunila 30 godina iako mnogima izgleda mnogo mlađe. Na svom profilu uglavnom deli fotografije vezane za odbojku, a mi smo izdvojili najnoviju na kojoj ova dama izgleda zaista lepo i srećno.

View this post on Instagram

A post shared by Simge Aköz (@simgeakoz)

Berkay Ates i Simge Akoz se nisu oglašavali po ovom pitanju u javnosti. Ostaje da u narednom periodu sačekamo zvaničnu potvrdu ili možda demanti ove vesti. Kako se vama čine Berkay i Simge kao par? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Erkan Petekkaya nakon boravka u bolnici ponovo na setu!

 By: Milt-TV Exposed