Počelo snimanje nove sezone serije Baba / Otac

Lepe vesti za fanove turske TV serije Baba / Otac. Snimanje kadrova na njihovoj omiljenoj seriji je nastavljeno danas.

Počelo snimanje nove sezone serije Baba / Otac

Foto Credits: IMDB

Ekipa serija Baba se danas okupila na setu i otpočela snimanje novih epizoda za drugu sezonu ove popularne turske serije.

Podsećamo, serija Baba / Otac se emituje na kanalu Show TV.  Pored velikih očekivanja, serija nije ostvarila neki zapažen rejting, a prilika da se to popravi biće upravo nova sezona. Serija se snima u Istanbulu i radi u produkciji kompanije Ay Yapim. Premijera ove turske serije bila je 15. februara i do sada je emitovano petnaest epizoda u jednoj sezoni. Finale prve sezone bilo je u utorak 31. maja.

Glavne uloge u seriji koja prati priču porodice Saruhanli tumače Tolga Saritas kao Kadir Saruhanli, Haluk Bilginer kao Emin Saruhanli i Ozge Yagiz u liku Busre Kalkan Saruhanli. Pored njih u seriji glume i Ayda Aksel, Taner Rumeli, , Hakan Kurtas i drugi. Glumački kadar ove TV serije nakon prve sezone su napustili Beril Pozam, Oktay Cubuk i Macit Koper, Zeynep Tugce Bayat i Ozge Ozacar. U narednom periodu biće poznata i imena novih glumaca koje ćemo gledati u nastavku serije od koje su velika očekivanja i u drugoj sezoni.

Datum premijere druge sezone serije Baba biće objavljen u danima koji slede.

View this post on Instagram

A post shared by Baba Dizi (@babatvdizi)

NOVO - Velika očekivanja od nove turske serije Aile / Porodica

By: TV Exposed