Alp Navruz još jednom pokazao društvenu odgovornost

Alp Navruz učestvovao je na otvaranju Payam Ecological Almond Village u Manisi zajedno sa TOCEV (Fondacijom za obrazovanje za decu voljnu da studiraju u Tuvani) pod vođstvom Yves Rocher-a, čije je zaštitno lice brenda.

Alp Navruz još jednom pokazao društvenu odgovornost

Foto Credits: DiziCentral

Glumac, koji je došao zajedno sa svojim malim obožavateljima na događaj, takođe je sa decom zasadio sadnice. Alp Navruz je podelio ove trenutke na svom nalogu na društvenim mrežama. Veliku pažnju njegovih obožavalaca privukli su postovi, odnosno Instagram priče Navruza, koji je zasadio badem, uz haštag „čitanje je pravo svakog deteta“.

Alp Navruz, koji je uvek na dnevnom redu sa ambicioznim projektima u kojima je učestvovao i ljubavlju sa koleginicom Aycom Aysin Turan, takođe se proslavio podrškom koju je dao projektima društvene odgovornosti. Novi projekat glumca, koji se nakratko odmorio od ekrana posle serije Ada Masali, a na ekranu se pojavio samo uz reklame brenda, čije je reklamno lice, takođe će biti prilično ambiciozan.

Popularni glumac će se vratiti na ekran sa serijom Cennet’in Cocuklari / Deca neba, teškom dramom zasnovanom na knjizi Atike Hinclier pod nazivom Yurek Cikmazi. Među vestima objavljenim u turskoj štampi je da je Gold Film glumcu dao ponudu za TV seriju Deca neba i glumcu se ta uloga dopala i prihvatio je.

Serija, koja govori o čoveku kome je alkohol uništio život i ženi koja se bori da se izbori za svoje dete, izdvaja se kao teška dramska priča.

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

NOVO - Burak Celik je u vezi sa koleginicom iz serije Senden Daha Guzel!

By: TV Exposed