Gulcin Santircioglu se i zabavlja i odmara

Najuspešniji projekat Star TV-a, serija Yali Capkini jedna je od produkcija koje su obeležile prošlu sezonu turskih TV serija i pobrala je mnoge simpatije.

Gulcin Santircioglu se i zabavlja i odmara

Foto Credits: Internet Haber

Gulcin Santircioglu je bila jedan od važnih akcionara u uspehu ove turske TV serije, koja je ostvarila dvocifren rejting i dugo osvajala prvo mesto u rejtingu. Takođe, projekat Yali Capkini je bio zapažen ne samo u Turskoj, već i širom sveta.

Iskusna glumica Gulcin Santircioglu je došla do izražaja sa likom po imenu Ifakat u priči ovog projekta i proslavila se tokom cele sezone svojim uspešnim nastupom, koji je izazvao brojne komentare.

Nakon što je TV serija Yali Capkini završila sezonu početkom leta, ceo tim je otišao na odmor koji će trajati do početka snimanja kadrova na novoj sezoni.

Odmor u Evropi

Gulcin Santırcioglu je bila jedno od imena koje je dobro iskoristilo pauzu, i odmorila se i zabavljala u isto vreme.

Preferirajući Evropu, glumica se odmarala od prošle sezone u Amsterdamu, Holandiji. Glumica, koja se već neko vreme odmara u Holandiji, provozala je svoje prijatelje motornim čamcem na reci Amstel i kako kaže sjajno se zabavila.

Santircioglu, koja je svojom ulogom u zaista popuplarnoj seriji Yali Capkini osvojila divljenje miliona, takođe je naišla na pažnju svojih obožavalaca tokom svog odmora u Evropi.

NOVO - Dobra atmosfera na setu turske serije Donence

By: TV Exposed