Serija Gonul Dagi se vraća na stari put

Gonul Dagi, jedna od popularnih TV serija na ekranima TRT1, jedna je od serija koja je postigla najbolju gledanost nove sezone, koja je počela početkom septembra.

Serija Gonul Dagi se vraća na stari put

Foto Credits: IMDB

Gonul Dagi je postigao skoro dvocifrene kvote i postao jedna od dve najuspešnije TV emisije u sezoni.

Serija Gonul Dagi, koja je tokom prošle sezone ostvarila dvocifrenu gledanost uz Kurulus Osman, koja se emitovala na ATV ekranu, krenula je sa nešto nižom gledanošću u novu sezonu. Međutim, iz gledanosti se razume da se interesovanje za seriju vraća na stara vremena novim epizodama u kojima su uzbuđenje i radoznalost porasli. Gonul Dagi, za razliku od mnogih produkcija, može postići veoma uspešnu gledanost u svim grupama publike. Drugim rečima, na ekranu gledamo seriju koja dobija veoma dobre povrate iz svake socioekonomske kategorije. Činjenica da serija nastavlja svojim putem tako snažno na TRT1 ekranima se ostvaruje refleksom gledanja iste produkcije ljudi čija se kultura, nivo obrazovanja i nivo prihoda veoma razlikuju jedni od drugih.

epizoda turske serije Gonul Dagi, koja je emitovana prošle subote, bila je epizoda sa najboljom gledanošću nove sezone. Nakon što je TV serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopi u ovaj svet, dobila najbolje ocene sezone u total kategoriji, Gonul Dagi je ovo nadmašio i približio se dvocifrenoj oceni.

Serija, koja je poslednje 2 sezone bila šampion po rejtingu, ide korak po korak ka starim danima i ponovo dvocifrenoj gledanosti. Ne prolazi nezapaženo da je serija osvojila prvo mesto u svim grupama publike i nadmašila sve ostale serije na ekranu.

NOVO - Otkriveno ko je zgodni muškarac na slikama Esre Bilgic

By: TV Exposed