Serija Uvey Anne / Maćeha je inspirisana istinitom pričom

Nastavlja se snimanje turske TV serije Uvey Anne / Maćeha, koja će se tokom leta emitovati na ATV-u.

Serija Uvey Anne / Maćeha je inspirisana istinitom pričom

Foto Credits: Internet Haber

U glavnim ulogama serije su Kutsi i Hazal Filiz Kucukkose, čiji se susret sa publikom očekuje u bliskoj budućnosti. Pažnju publike privući će i činjenica da je serija adaptirana po istinitoj priči.

Scenaristkinja Yasemin Kirbas ispričala je neobične detalje o seriji Uvey Anne / Maćeha u TV emisiji u kojoj je gostovala. Kirbas je objasnila da je pripremila priču o porodici koju je poznavala kao scenario, sledećim rečima:

„Projekat je inspirisan istinitom pričom. To je zapravo bila priča o porodici koju sam dobro poznavala. Šta se desilo sa toplom porodicom i borbom žene biće osnov priče. Mislimo da je zajedničkim korišćenjem dve različite teme ispala divna priča koja uključuje i tople i iskrene strasti pomešane sa tugom. Zaista nam se svima dopala priča.”.

Osećanja oca prema deci i borba žene

Serija Uvey Anne, koja odmah privlači pažnju svojim tizerom, biće projekat koji će otkriti osećanja oca prema svojoj deci. Rediteljka serije Yasemin Turmenli skrenula je pažnju na to da ima veoma dobar scenario koji istovremeno odražava i tugu i radost.

Činjenica da se serija Uvey Anne / Maćeha emituje tokom leta može stvoriti klasičnu percepciju letnje drame za mnoge gledaoce, ali ovaj projekat dolazi na ekran kao snažna dramska priča.

Bengu Ergin, koja igra lik Efsun, zavolela je njenu ulogu. Ergin je rekla: „Efsun je srećna, voljena žena koja voli. To je kao lik iz bajke, živi u životu nalik snu.”. Navodeći da će priča odvesti publiku na različite teme, Bengu je dodala da mnogo veruje u projekat, da mu veruje i da je veoma uzbuđena što ne zna šta će se desiti.

Video najavu serije možete pogledati - OVDE.

View this post on Instagram

A post shared by Üvey Anne (@uveyannedizi)

NOVO - Deniz Baysal o tome da li bi mogla da bude špijun

By: TV Exposed