Glumci uživaju u radu na seriji Aldatmak / Obmana

Glumci TV serije Aldatmak / Obmana nastavljaju da snimaju drugu sezonu.

Glumci uživaju u radu na seriji Aldatmak / Obmana

Foto Credits: IMDB

Serija Aldatmak / Obmana, koja se emituje četvrtkom uveče, ima snažnu priču i veoma impresivnu glumačku ekipu. Pored veoma iskusnih imena kao što su Vahide Percin, Mustafa Ugurlu, Erkan Kesal i Nursel Kese, u priči učestvuju i mladi glumci kao što su Yusuf Cim, Feyza Sevil Gungor, Caner Sahin, Cem Bender.

Turska TV serija Aldatmak, koja je efektno počela drugu sezonu, napreduje sa veoma dobrom gledanošću.

Iako njena gledanost još nije stabilna u odnosu na prošlu sezonu, možemo reći da je serija dobro započela drugu sezonu i da četvrtkom uveče dovodi publiku na ATV ekran.

Yusuf Cim, koji nije krio da su uzbuđeni zbog nove sezone, rekao je:

„Dobro ide, dobro smo počeli, nadam se da će cela sezona proći ovako.”.

 Dobra sezona u najavi

Podvlačeći da je priča još uzbudljivija u drugoj sezoni, Caner Sahin je naglasio da će publici dati potpuno nove emocije. Sahin je rekao: „Priča je malo uzbudljivija. Priča se kreće veoma brzo. Očekuje nas dobra sezona.".

Nursel Kose, koja tumači lik Muale, izjavila je da je u prvoj sezoni bila uključena u priču kao gošća, ali će u novoj sezoni biti više uključena u priču. Nursel Kose je rekla:

„Teško je ući u priču kao novi lik. Navikla sam se na njih, navikla sam se na prijatelje. Uživamo u bilo kojoj sceni koju snimimo.“.

Ilayda Cevik se pridružila timu serije Aldatmak / Obmana u drugoj sezoni i doživljava veliko uzbuđenje. Glumica je rekla: „Započela sam veliko putovanje sa sjajnim timom. Nadam se da će ovo biti odlična sezona za sve“, rekla je ona.

View this post on Instagram

A post shared by Aldatmak (@aldatmakdizi)

NOVO - Serija Kardeslerim / Moja braća se nastavlja punom parom

By: TV Exposed