Gulsim Ali Ilhan o detalju iz serije Al Sancak koji će uvek pamtiti

Gulsim Ali Ilhan se dobro zabavila i zabavlja kao glavna ženska uloga u akcionoj seriji Al Sancak / Crvena zastava, jednoj od najvažnijih produkcija ove sezone, na ekranu TRT1.

Gulsim Ali Ilhan o detalju iz serije Al Sancak koji će uvek pamtiti

Foto Credits: IMDB

Nacrtajući jaku partnersku sliku sa Ugurom Gunesom, glumica se vratila na televizijski ekran sa ženskim likom ratnice.

Gulsim Ali Ilhan, koja se dve sezone uspešno pojavljivala u TV seriji Gonul Dagi , koja se takođe emitovala na TRT1, tada je želela da napusti projekat.

Dok je glumičino pojavljivanje na istom ekranu sa potpuno drugačijim ženskim likom u novoj sezoni obradovalo fanove, Gulsim Ali Ilhan je takođe doživela nezaboravne trenutke na ovom setu. Glumica, koja je otišla u bazu u Bandirmi, gde su avioni F-16 bili raspoređeni tokom snimanja 12. epizode ​​serije Al Sancak, želela je da podeli uzbuđenje svojih kolega, iako nije imala ulogu tog dana.

Uzbuđenje kao nikad do sada

Epizoda 12 u kojoj će se Eylul, novi lik serije Al Sancak / Crvena zastava, susresti sa publikom kao pilot F-16 aviona, takođe je omogućilo Gizem Gunes da bude uključena u priču.

Gulsim Ali Ilhan, koja nije učestvovala u snimanju sa avionima F-16, bila je među onima koji su otišli ​​u bazu da vide borbene sokolove, iako tog dana nije imala scenu. Glumica je izjavila da je imao nezaboravne trenutke i prenela svoja osećanja sledećim rečima:

„Imamo novi lik u seriji, pilota F-16. Zato smo otišli ​​u Bandirmu i snimali. Iako tog dana nisam imala set, otišla sam i tamo. Zato što sam bila stvarno radoznala. Možda najbolji dan koji sam ikada imala. Bilo je veoma uzbudljivo, imala sam osećanja koja ne mogu da objasnim rečima i oni su nas naterali da to doživimo. Bilo je neverovatno osetiti F-16, videti ih izbliza, fotografisati ih.”.

View this post on Instagram

A post shared by Al Sancak TRT (@alsancaktrt)

NOVO - Poznato kada počinje Arayis / Potraga - nova serija Asli Enver

By: TV Exposed