Poznato kada počinje Arayis / Potraga - nova serija Asli Enver

Obožavaoci Asli Enver su dugo bili uzbuđeni što će njihova omiljena glumica igrati glavnu ulogu u TV seriji Adim Farah / Zovem se Farah. Kada su prošle godine izašle prve vesti o projektu, jedino poznato ime bilo je da će glavna glumica biti Asli Enver.

Poznato kada počinje Arayis / Potraga - nova serija Asli Enver

Foto Credits: IMDB

Obožavaoci glumice, koji su željno iščekivali projekat Adim Farah, doživeli su veliku tugu nakon toga. Enver je morala da se povuče iz serije jer je bila trudna.

Umesto nje glavna ženska uloga je pripala Demet Ozdemir. Mnogi gledaoci, koji su bili uzbuđeni kada su mislili da će zajedno gledati duo Asli Enver i Engin Akyurek, bili su uznemireni ovim razvojem događaja.

Nakon što je serija počela, fanovi Asli Enver su uvideli koliko bi to odgovaralo takvom projektu i zamerili su što se glumica nije vratila na televizijski ekran. Međutim, vest koja će obradovati fanove Asli Enver stigla je sa Disney+ platforme.

Najavljeno je da će nova serija platforme, Arayis / Potraga, koja će se sastati sa publikom 2023. godine u Turskoj, biti emitovana istovremeno u Turskoj i širom sveta od 14. juna.

U glavnim ulogama Asli Enver i Mehmet Gunsur

Mehmet Gunsur, koji je dao veliki doprinos mnogim projektima do sada tumači glavnu mušku ulogu u seriji u kojoj Asli Enver igra glavnu žensku ulogu. Novu seriju pod nazivom Arayis, koja će publici otvoriti vrata u tajanstveni svet, pripremila je Ay Yapim, jedna od vodećih kompanija u sektoru.

Objavljen je i trejler turske serije Arayis, čiju su originalnu priču i scenario napisali Nukhet Bicakci i Ozlem Yucel, a gde je nagrađivani reditelj Emin Alper sedeo u rediteljskoj fotelji.

Ostali glumci serije, sa Asli Enver i Mehmetom Gunsurom u glavnim ulogama su Defne Kayalar, Devin Ozgur Cinar, Erol Babaoglu, Ipek Turktan, Erdem Senocak, Begum Akkaya, Seyma Ceng Gokzil, Oncil Eyzil Ozer i Ali Yogurtcuoglu.

Serija Arayis / Potraga daje publici tragove o nevidljivoj strani mističnog sveta koja budi radoznalost.

NOVO - Erkan Petekkaya ponovo na setu!

By: TV Exposed