Erkan Petekkaya ponovo na setu!

Turski glumac Erkan Petekkaya bez dileme poseduje veoma velik glumački kvalitet. To je dokazao i u svom poslednjem projektu.

Erkan Petekkaya ponovo na setu!

Foto Credits: T24

Erkan Petekkaya je ime koje je dobro poznato u svetu turske glume. Svojim ulogama uvek privuče pažnju i s pravom se može nazvati i majstorom glume.

Njegovi fanovi su zaista uživali u Petekkayinoj ulozi u TV seriji O Kiz / Ta devojka. U ovoj TV seriji, koja se emitovala na Kanalu D, Erkan je tumačio lik mentalno zaostale osobe. Način na koji je izneo tu ulogu zaslužuje svaku pohvalu i nema sumnje da je imao veoma težak zadatak pred sobom, koji je uspešno završio.

Serija je završena, a Erkan Petekkaya je iskoristio vreme nakon završetka serije za odmor.

Film Bana Sor

Odmoru je došao kraj, a Erkan ima novi projekat. Počelo je snimanje novog turskog filma pod nazivom Bana Sor ili u prevodu Pitaj me. Reč je o filmu u kom će Petekkaya tumačiti glavnu mušku ulogu.

Za produkciju ovog projekta zadužena je kompanija Tera Film, odnosno Ibrahim Sengil. Na poziciji režisera je Metin Balekoglu.

Snimanje kadrova na ovom novom filmu se obavlja u okrugu Kahta u Adiyamanu.

Erkan Petekkaya će tumačiti lik Halila, oko kog će se vrteti radnja ovog novog projekta. Vest koja će obradovati sve obožavaoce lika i dela ovog sjajnog turskog glumca.

NOVO - Hande Ercel o sebi, stilu oblačenja i društvenim mrežama

By: TV Exposed