Emotivna čestitka Serkana Cayoglua povodom rođendana Ozge Gurel

Glumica Ozge Gurel proslavila je juče svoj 34. rođendan. Njen momak Serkan Cayoglu se trenutno nalazi na snimanju nove serije Kibris i nije bio kraj Ozge za njen rođendan. To ga ipak nije sprečilo da se oglasi emotivnom čestitkom koju je posvetio Gurel i javno joj čestitao rođendan. Serkan je napisao „Po prvi put od ...

Emotivna čestitka Serkana Cayoglua povodom rođendana Ozge Gurel

Glumica Ozge Gurel proslavila je juče svoj 34. rođendan.

Njen momak Serkan Cayoglu se trenutno nalazi na snimanju nove serije Kibris i nije bio kraj Ozge za njen rođendan. To ga ipak nije sprečilo da se oglasi emotivnom čestitkom koju je posvetio Gurel i javno joj čestitao rođendan. Serkan je napisao „Po prvi put od kada smo zajedno sam daleko od tebe za tvoj rođendan. Tvoje srce je sa mnom, tvoja ruka čvrsto drži moju, šapućem ti... srećan rođendan moja voljena, radujem se mnogim godinama ispred nas, zaista mi nedostaješ!“.

Glumac je na ovaj način pokazao svoju romantičnu stranu, što se mnogima dopalo. Veliki broj medija u Turskoj preneo je Serkanovu čestitku i naveo da tako treba da se ponaša svaki muškarac prema svojoj voljenoj osobi.

NOVO - Žestoka svađa Hande Ercel i Kerema Bursina na setu serije Sen Cal Kapimi?!

By: TV Exposed