Nastavlja se snimanje turske serije Mezarlik / Groblje

Serija Mezarlik / Groblje je turska serija u kojoj ćemo gledati radnju sličnoj onoj iz serije Cember / Krug. Glavna razlika između ta dva projekta je što će se u seriji Mezarlik istraživati ubistva pripadnica lepšeg pola.

Nastavlja se snimanje turske serije Mezarlik / Groblje

Foto Credits: Netflix

Turska serija Mezarlik / Groblje je najavljena još u novembru prošle godine. Već tada je bilo poznato ko će tumačiti glavne uloge u ovom projektu.

Glavne protagoniste ove nove turske serije će glumiti Birce Akalay i Olgun Token. Birce je dobro poznato lice kada su u pitanju turske serije. Olgun takođe iza sebe ima veliki broj uloga, a poslednja serija u kojoj je glumio je bila Son Yaz.

Producent i režiser ovog projekta Abdullah Oguz, a otkriveno je i to da će serija biti emitovana na Netflix digitalnoj platformi.

Snimanje serije Groblje se odvija u najboljem mogućem redu. U prilog tome govori i fotografija nastala na setu ove serije. Ukoliko ne bude nekih nepredviđenih okolnosti, seriju Mezarlik bi mogli da gledamo u prvoj polovini ove godine. Tačan datum premijere za sada nije poznat.

Glavnu glumicu Birce Akalay ćemo imati prilike da gledamo i pre i to takođe na Netflixu. U narednih mesec ili dva očekuje se premijera serije Kuc Ucusu koja je već snimljena, a u kojoj je Akalay tumačila glavnu ulogu uz Ibrahima Celikkola.

NOVO - Otkrivena imena glavnih likova nove turske serije Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život

 By: Milt-TV Exposed