Sahane Hayatim | Moj predivni život beleži porast gledanosti!

TV serija Sahane Hayatim | Moj predivni život, u kojoj glavne uloge igraju Onur Tuna i Hilal Altinbilek, nastavlja da se emituje sredom uveče.

Sahane Hayatim | Moj predivni život beleži porast gledanosti!

Foto Credits: IMDB

Važno je napomenuti da je serija Sahane Hayatim | Moj predivni život, čija je druga epizoda iza nas, dobro počela sa dobrim rejtingom u prvoj epizodi.

Gledaoci, kojima je priča o seriji bila dobra, podelili su i veoma pozitivne komentare o glumačkim nastupima.

Ne bi bilo pogrešno reći da je serija Sahane Hayatim, koja ima veoma zapaženu glumačku ekipu koju čine imena kao što su Yigit Ozener, Nesrin Cevadzade, Gokce Eyuboglu, Serkan Keskin, Sumru Yavrucuk, jedna od najambicioznijih produkcija nove sezone.

Sitne kritike

Iako je kao priča ostavila dobar utisak, mnogi gledaoci smatraju da scenario serije ima i dobrih i loših aspekata.

To nije lak posao za scenariste serije Sahane Hayatim, koji moraju da nastave sa dobrom pričom. Scenaristi serije, koji stalno moraju da pišu scene iznenađenja kako bi privukli pažnju publike, mogu da pojačaju priču elementom radoznalosti, što više mogu da drže publiku ispred ekrana.

Sa svojim napetim scenama i misterioznim događajima, projekat Sahane Hayatim deluje kao kandidat za privlačenje pažnje do kraja sezone.

Ipak, gledaoci, koji su ocenili da scenario nema mnogo šanse za proširenje, nisu krili da su ih uznemirile razne logičke greške. Ljubitelji serije Sahane Hayatim | Moj predivni život, koja privlači pažnju svojim tečnim naracijom i koji takođe vole njenu muziku, pružaju snažnu podršku projektu, ali pravi posao leži na plećima scenarista.

Bez obzira na sitne kritike i opasnosti koje možda vrebaju, epizoda 2 je donela poboljšanje rejtinga. U total kategoriji ostvaren je rezultat od 5.23, odnosno zabeležen je porast od 0.30. U AB kategoriji porast je bio 0.52, pa je rejting iznosio 4.54, a u ABC1 je ostvaren rezultat od 5.38, za 0.20 više od epizode 1.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Serija Adim Farah / Zovem se Farah bi mnogo bolje prošla na Netflixu?!

By: TV Exposed