Serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći se tiho približila svom kraju

Kada je u pitanju turska TV serija pod nazivom Gecenin Ucunda / Na kraju noći koju je Star TV veoma asertivno plasirala za ovu sezonu stvari se nisu odvijale kako su zamislili.

Serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći se tiho približila svom kraju

Foto Credits: IMDB

Ponovnim okupljanjem Neslihan Atagul i Kadira Dogulua u glavnoj ulozi u TV seriji, fanovi su na početku sezone pokazali veliko interesovanje za seriju.

Činjenica da je par bio produkcijski partner serije preko kompanije Alim Yapim dodatno je povećala značaj ovog projekta za njihove karijere.

Pre nego što je počela TV serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći, bila je veoma popularna produkcija na društvenim mrežama, odnosno projekat je izazvao dosta uzbuđenja i o njemu se dosta pričalo.

Podrška iz inostranstva

Nakon što je serija, koja je adaptirana po istoimenom romanu Peride Celal, počela da se emituje, rezultati gledanosti su bili loši, beležene su niske ocene i javila se nemogućnost priče da dovoljno privuče publike.

Međutim, strani fanovi dvoje glavnih glumaca posebno su prihvatili projekat Gecenin Ucunda / Na kraju noći i dosta pričali o njemu. Ova podrška, koju je dvojac dobio iz inostranstva, učinila je da rejting malo padne u drugi plan.

U seriji Gecenin Ucunda emitovano je do sada 25 epizoda, a 26. i poslednja epizoda biće emitovana u utorak, 25. aprila, sledeće nedelje. Dakle, završava se priča u još jednoj turskoj seriji. Tu je i video najava poslednje epizode.

NOVO - Društvene mreže nisu uvek najbolji pokazatelj kada su u pitanju turske serije

By: TV Exposed