Hande Ercel je u intenzivnom periodu rada

Hande Ercel, koja je počela da radi na svojoj novoj TV seriji pod nazivom Iki Yabanci / Dva stranca, takođe doživljava uzbuđenje zbog ponovnog susreta sa publikom u zimskoj sezoni.

Hande Ercel je u intenzivnom periodu rada

Foto Credits: Haberler

Glumica će se pojaviti na setu sa Burakom Denizom, sa kojim je ranije glumila u TV seriji Ask Laftan Anlamaz.

Hande Ercel, koja je na dnevnom redu reklamnih i promotivnih sastanaka, takođe je rekla da su počeli snimanje serije Iki Yabanci. Navodeći da studije idu dobro, poznata glumica nastavlja da studira na univerzitetu.

Poznata glumica, koju podsećaju da je prate i da joj se dive i u Turskoj i u inostranstvu, na pitanje o tome je izjavila:

„To je, naravno, veoma poseban osećaj. To čini da se osećate posebno i ponosno. To je dragoceno osećanje.".

Odmor i posao

Navodeći da tokom leta ima planove za odmor, ali da joj je prioritet posao, Hande Ercel je rekla da, iako nastavlja da radi na snimanju tokom letnjeg perioda, ima i planove za odmor. Poznata glumica je rekla:

 „Imam dobre planove za odmor, ali prioritet mi je posao. Moj posao ide dobro, neka se dobro završi, pa ćemo videti.“.

Ercel, koja se pojavila na setu za TV seriju Iki Yabanci i učestvovala na raznim događajima za saradnju sa brendovima u promotivnim organizacijama, ponovo doživljava period intenzivnog rada. Poznata glumica je rekla: „Radim momci, radim neverovatno“ i rekla da je u zauzetom periodu.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Engin Akyurek daje primer mladim kolegama

By: TV Exposed