Diren Polatogullari u još jednom projektu

Turski glumac Diren Polatogullari, rođen 1980. godine, od 2011. godine učestvuje u mnogim projektima u TV serijama i filmovima.

Diren Polatogullari u još jednom projektu

Foto Credits: Haberler

Glumac, koji takođe nastavlja da igra predstave, stekao je ime u poslednjem periodu. Diren Polatogullari, koji je mnogima postao poznat kao Ibrahim Durak u seriji Karadayi, učestvovao je u serijama sa različitim likovima, ali sa nekoliko epizoda tokom godina.

Gledali smo njegove različite uloge u produkcijama kao što su Aile Hikayesi / Porodična priča, Ariza i Kirmizi Oda / Crvena soba. Posebno je bio cenjen zbog uloge Irfana u TV seriji Uc Kurus, koja je bila zapažena u sezoni 2021-2022.

Glumac, koji je veoma uspešno odražavao osećanja lika Irfana, unajmljenog ubice, postao je veoma popularan u seriji Uc Kurus. Nakon toga je ovaj glumac privukao pažnju u ulozi Kazima u Yali Capkini, koji se ističe kao najuspešnija TV serija u novoj sezoni, i skoro udvostručio njegovu popularnost.

Predstava Taksim

Diren Polatogullari takođe odražava sasvim drugačiji lik u projektu serije Yali Capkini, a publici se veoma dopada. Nekonvencionalno držanje Kazima, koji je žilav čovek, i sve što radi svojim rečima veoma je zanimljivo gledaocima ove TV serije.

Diren Polatogullari, pored dobre uloge u najvažnijoj seriji sezone, sada će započeti i pozorišnu predstavu. Diren i Sevket Coruh će naizmenično igrati isti lik u predstavi Taksim, koji će se sastati sa publikom u Baba Sahneu. U Taksimu, koji je izražen kao crna komedija, napetost neće prestati i iznenađenja će iznenaditi publiku.

NOVO - Sve češće kritike za seriju Aldatmak!

By: TV Exposed