Sve češće kritike za seriju Aldatmak!

Vahide Percin, Mustafa Ugurlu i Ercan Kesal su u glavnim ulogama u TV seriji Aldatmak / Obmana, koja se emituje na ATV-u četvrtkom uveče.

Sve češće kritike za seriju Aldatmak!

Foto Credits: haber365

Priča u seriji se do sada nastavila prilično impresivno. Godinu i po dana nakon napuštanja projekta Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova, fanovi su pozdravili povratak Vahide Percin na ekrane, što je imalo važnu ulogu u dobroj gledanosti serije.

Međutim, nedavno su fanovi serije Aldatmak / Obmana kritikovali odluke scenarista da pomere priču na zanimljiviju tačku. Previše je gledalaca koji misle da emisija sada ide ka tački apsurda.

Nova 21. epizoda serije Aldatmak, koja do sada ima 20 epizoda, sastaće se sa publikom u četvrtak, 9. marta. Sudeći po komentarima na trejleru objavljenom iz nove epizode, imperativ je da scenaristi obrate pažnju na kritike publike o toku priče.

Oštri komentari

Reakcije poput „Upropastili su seriju, kako ste napravili ovakav scenario kada ima toliko kvalitetnih glumaca“ nastavljaju da se povećavaju na društvenim mrežama.

Opisujući Guzideinu tešku situaciju kao nelogičnu, fanovi serije Obmana dele komentare govoreći: „Počinje da se pretvara u besmislice“. Važna je tačka u smislu očuvanja snage priče da ove reakcije na društvenim mrežama uzimaju u obzir scenaristi koji su do sada dobro rešavali sukob Tarika i Guzide i da su pitanja koja su neprijatna publici.

Kada su se ovome dodale neodlučnost i apsurdnost lika Oylum, publika je došla do tačke kada se pobunila zbog priče.

View this post on Instagram

A post shared by Aldatmak (@aldatmakdizi)

NOVO - Erkan Petekkaya otkrio dečačke snove!

By: TV Exposed