Prikazan film Elfatun - glavne uloge Kerem Bursin i Irem Helvacioglu

Oboje su poznati po uspešnoj glumi, posebno po TV serijama, i dolaze na ekran. Dok je Irem Helvacioglu stekao slavu nakon TV serije Sen Anlat Karadeniz, s druge strane je Sen Cal Kapimi serija koja je Keremu Bursinu donela veliku popularnost u inostranstvu.

Prikazan film Elfatun - glavne uloge Kerem Bursin i Irem Helvacioglu

Foto Credits: Internet Haber

U trenucima kada se film Eflatun, u kojem su glumili i Irem i Kerem, susreo sa publikom na 10. Bosforskom filmskom festivalu, njihovo uzbuđenje se ogledalo u objektivima! Nakon filma, koji je premijerno prikazan na festivalu, na sceni je održan kratak intervju.

Irem Helvacioglu i Kerem Bursin, zajedno sa rediteljem i ekipom filma Eflatun reditelja Cuneyta Karakusa, takođe su doživeli uzbuđenje ove prve projekcije. Uzbuđenje na njihovim licima dok su odgovarali na pitanja na bini takođe je vredelo videti!  Snimanje ovog filma je počelo u februaru 2020. godine. Međutim, film nažalost, nije mogao da dođe u bioskope u uslovima pandemije. Kerem Bursin igra lik Oflaza, a Irem Helvacioglu igra Eflatun, što privlači pažnju svojim uvodom. Bursin je u jednom intervjuu rekao sledeće o filmu:

„Osećao sam se veoma slično raspoloženju kada sam ga čitao. Scenario mi se jako dopao, mnogo me je oduševio. U priči nema izuzetnih tipova. Bio sam deo ove priče. Bio bih uznemiren kada bi neko drugi igrao lik. Sviđa mi se što je nezavisno. Postoji čista i lepa priča. Odlično smo se slagali sa Cuneytom.".

Tu je i video najava novog projekta koji sada kreće u osvajanje bioskopa u Turskoj.

NOVO - Kritike zbog pojave Yusufa u radnji serije Yali Capkini!

By: TV Exposed