Evo kada bi serija Gaddar | Nemilosrdan mogla da počne!

Odbrojavanje se nastavlja za novu Fox-ovu seriju Gaddar | Nemilosrdan, koju producira kompanija Ay Yapim.

Evo kada bi serija Gaddar | Nemilosrdan mogla da počne!

Foto Credits: IMDB

Objavljen je novi trejler za seriju Gaddar | Nemilosrdan, koji je svojim prvim trejlerom i posterom izazvao uzbuđenje i privukao pažnju svojom drugačijom pričom i snažnom glumačkom postavom.

U trejleru objavljenom za seriju Gaddar, pažnja je skrenuta na veliku ljubav Dahana (kog tumači Cagatay Ulusoy) i Aydan (Sumeyye Aydogan).

U trejleru, koji daje prve signale o tome kako se Dahan pretvara u nemilosrdnu osobu u svom svetu, koji je preokrenut naopačke po njegovom povratku, režiser (Onur Saylak) kaže Daganu: „Najbolja karakteristika muškaraca poput tebe je; Trenuci u kojima kaže „okrutnost…“ ostavljaju trag.

Premijera za dvadesetak dana

Glumačka ekipa nove turske TV serije Gaddar | Nemilosrdan, u kojoj igraju Cagatay Ulusoy, Sumeyye Aydogan i Onur Saylak, takođe uključuje sledeća imena: Erdal Ozyagcilar, Lacin Ceylan, Hakan Salinmis, Muge Bairamoglu.

Tu su još i Deniz Ozerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Sahin, Aytek Sayan, Musab Ekici i Ugur Yildiran.

Projekat Gaddar, čiji je scenario napisao Hurer Ebeoglu, a režira ga Sinan Ozturk, uskoro će se naći na Fox-u! Datum premijere će biti poznat u narednom periodu a očekuje se da serija počne krajem januara ili početkom februara.

NOVO - Ahu Yagtu najavila petu sezonu serije Kardeslerim | Moja braća!

By: TV Exposed