Kaan Urgancioglu o trećoj sezoni serije Yargi!

Serija Yargi / Presuda, koja se emituje na Kanalu D, završila je drugu sezonu. 63. epizoda serije ponovo je privukla milione na ekran, a 3. sezona projekta je već počela da budi radoznalost.

Kaan Urgancioglu o trećoj sezoni serije Yargi!

Foto Credits: IMDB

Nakon finala sezone serije Yargi, znak pitanja na umu bio je Kaan Urgancioglu. Odnosno, da li će Kaan Urgancioglu, koga gledamo kao Ilgaza u priči serije Presuda, biti u glumačkoj postavi u trećoj sezoni? Odgovor na ovo pitanje se već dugo postavlja.

Zato što je postojala percepcija da je Ilgaz mrtav. Naravno, to je bilo iznenadjenje od scenaristkinje Seme Ergenekon, koja je do sada mnogo puta iznenadila publiku. Kada je otkriveno da Ilgaz nije umro u finalu druge sezone serije Yargi, milioni gledalaca su to dočekali sa velikom radošću.

Kaan Urgancioglu, koji je završio snimanje druge sezone serije i otišao da se odmori, takođe je dao neke poruke o projektu Yargi / Presuda. Urgancioglu je rekao: „Napravili smo prelepo finale sezone. Umorni smo, ali sezona je bila dobra.“.

Ilgaz je živ

Glumac je izjavio da će nastaviti da se sastaje sa svojim fanovima u seriji Yargi rekavši „Jesam li mrtav u seriji, ne, nisam mrtav.“.

Rekavši da su uradili veoma težak posao i da su kao tim bili veoma umorni, Kaan Urgancioglu je objasnio i razlog njihove odluke da nastave projekat u trećoj sezoni. Poznati glumac je izjavio da je, uprkos teškom poslu, uživanje na setu ključ za nastavak njegovog posla:

„Naš posao je težak, posao svih je težak. Radimo u napornim uslovima. Uvek smo na snimanju. Imali smo lošu godinu za državu, bio je zemljotres. I nama je palo na pamet, bili smo iznenađeni onim što radimo. Ovaj trenutak je kraj sezone. To znači da zapravo uživamo u radu u okviru sopstvenih kriterijuma. Zato smo odlučili da nastavimo. Nastavljamo. Bila je to dobra sezona za nas.”.

Objašnjavajući da su u Češmeu napravili finale sezone i oprostili se od ekipe i otišli ​​na odmor, Kaan Urgancioglu je naveo da će sve dok ima dobrih uloga nastaviti da učestvuje u različitim projektima na setovima.

View this post on Instagram

A post shared by GQ Türkiye (@gqturkiye)

NOVO - Kaan Yildirim pregovara za nove projekte

By: TV Exposed