Ersan Kuneri dobija drugu sezonu?!

Ersan Kuneri, prva serija poznatog turskog komičara Cema Yilmaza, privukla je veliku pažnju svojom prvom sezonom. Ova serija, u režiji i glavnoj ulozi Cema Yilmaza, bili je predmet nekoliko rasprava i postavljalo se pitanje da li je projekat uspešan ili ne.

Ersan Kuneri dobija drugu sezonu?!

Foto Credits: IMDB

Dosta se pričalo i bilo je pitane i o tome da li će biti snimljena druga sezona serije Ersan Kuneri, koja je bila zapažena na društvenim mrežama od dana objavljivanja.

Cem Yilmaz, producent i glavni glumac prve sezone serije koja se emituje na digitalnoj medijskoj platformi Netflix, nedavno je objavio na svom zvaničnom nalogu na Tviteru vesti koje su obradovale fanove serije:

 "Čudo! Snimamo Ersan Kuneri sezonu 2 sledeće nedelje. U utorak smo u programu“, napisao je on.

Nakon ove kako su je mnogi shvatili, duhovite izjave Cema Yilmaza, nade u drugu sezonu serije su porasle. Dobre vesti stigle su i od glumca serije Uraza Kaygilaroglua. Kaygilaroglu je najavio da će biti snimljena druga sezona serije Ersan Kuneri, u izjavi za novinare koju je dao u oproštajnoj noći finalne epizode serije Uc Kurus / Tri novčila.

U digitalnoj seriji Ersan Kuneri, pored Cema Yilmaza, glume uspešna i popularna imena kao što su Zafer Algoz, Ezgi Mola, Caglar Corumlu, Uraz Kaygilaroglu, Merve Dizdar, Nilperi Sahinkaya i Bulent Sakrak.

Sudeći po informacijama koje dolaze iz Turske ova komedija bi vrlo lako mogla da dobije nastavak, u vidu druge sezone.

NOVO - Serenay Sarikaya o seriji Sahmaran

By: TV Exposed