Serenay Sarikaya o seriji Sahmaran

Turska glumica Serenay Sarikaya privukla je pažnju svojom lepotom i gracioznošću na dodeli nagrada Elle 2022. Glumica, koja će uskoro biti na snimanju druge sezone digitalne serije Sahmaran, takođe je nedavno postala zapažena  sa mjuzikom Alice in wonderland.

Serenay Sarikaya o seriji Sahmaran

Foto Credits: Internet Haber

Nakit sa motivima zmija, koji je nosila Serenay Sarikaya na dodeli nagrada, koja je takođe dobila nagradu i bila srećna zbog toga, takođe je bio prilično izuzetan.

Glumica, koja igrala lik žene-zmije u Netflixovj seriji Sahmaran, rekla je: „Zmije me još nisu okružile, tek smo počeli. Ulazimo u period kada mi je zmija važna. Zaista, zato je to bila zanimljiva koincidencija“, objasnila je ona.

Serenay Sarikaya je takođe dala informacije o pripremama za drugu sezonu serije Sahmaran. Sarikaya, koja je prošle godine završila prvu sezonu serije, odnosno snimanje iste, zajedno sa Burakom Denizom u glavnim ulogama, izjavila je da će u trećoj nedelji juna biti na snimanju druge sezone.

Snimanje koje će biti održano u Adani tokom leta će dosta opteretiti glumce i celu scenu. Govoreći o vrućini Adane i svesna da će vremenski uslovi biti veoma oštri i teški, Sarikaya je takođe navela da će serija, odnosno njena prva sezona biti emitovana u oktobru ili novembru.

Dakle, na jesen ćemo konačno gledati seriju koja može da predstavlja povratak mlade glumice na stare staze uspeha.

Njeni fanovi se nadaju da će tako i biti.

NOVO - Odluka je pala - Serija Aziz dobija drugu sezonu! (VIDEO)

By: TV Exposed