Kaan Yildirim pregovara za nove projekte

Kaan Yildirim je početkom sezone postao glavni muški glumac u akcionoj seriji Sipahi, koja je emitovana na Shov TV-u početkom ove sezone, ali je otkazana zbog loše gledanosti.

Kaan Yildirim pregovara za nove projekte

Foto Credits: Haberler

Glumac, koji je bio ispred kamere sa Ozge Gurel, imao je veliki peh zbog toga što publika nije pokazala dovoljno interesovanja, iako je učestvovao u zanimljivoj seriji.

Kaan Yildirim, koji je bio cenjen zbog svoje uloge doktora u seriji pod nazivom Hekimoglu, koja je trajala između 2019. i 2021. godine, ranije je impresionirao publiku serijom Halka / Prsten. U desetogodišnjoj karijeri glumca, koju je otpočeo 2013. godine, postoje različite produkcije.

Turski glumac Kaan Yildirim je skrenuo pažnju promenom koju je napravio u svom imidžu dok je krenuo ka letnjem periodu. Glumac, koji je bio pred kamerama, pregovara sa kompanijom Medyapim o novom projektu.

Međutim, Yildirim je rekao da trenutno nema projekat koji bi bio razjašnjen i rekao: „Postoje mesta na kojima smo se sreli, nema ništa određenije. Vremenom će biti jasno.“.

Lažne vesti o njemu

Objašnjavajući da nije napravio plan za letnji period, Kaan Yildirim je pomalo uznemiren i neutemeljenim vestima o njemu da je iznajmio čamac i izdvojio veliku svotu novca. Govoreći o zemljotresu koji se dogodio 6. februara, Kaan je rekao:

„Postoje ovakve vesti, ali prolazimo kroz teško vreme kao država. Taj veliki novac, te velike stvari. Čovek se ne oseća prijatno dok čita. Nikada ne bih platio toliko novca za odmor.“.

Objašnjavajući da njegov novi imidž nije za projekat, glumac je rekao da je serija Yargi veoma dobar posao za njegovu voljenu Pinar Deniz.

NOVO - Feyza Civelek o kritikama koje dobija zbog Nilay

By: TV Exposed