Lepo iznenadjenje u novoj epizodi serije Bir Kucuk Gun Isigi

Svaka nova epizoda TV serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, koja se emituje na ATV ekranima ponedeljkom uveče, donosi emotivne trenutke publici.

Lepo iznenadjenje u novoj epizodi serije Bir Kucuk Gun Isigi

Foto Credits: Internet Haber

Veliku pažnju privlači i priča o seriji koja je nastala iz uspešnog partnerstva Seray Kaye i Berka Oktaya. Obožavaoci serije, koji su pokazali veliko interesovanje za 20 epizoda serije, željno iščekuju nove epizode.

U 21. epizodi publiku čeka iznenađenje. Čini se da scenaristi neće dozvoliti da se likovi Firat i Elif raspadnu. Korake pomirenja Firata i Elif, na koje su obožavaoci serije dugo čekali, moći ćemo da pogledamo u 21. novoj epizodi. Oni koji prate seriju od samog početka dele komentare da im se ovaj duo veoma dopada i da žele da tu ljubav osete jače na ekranu.

Obožavaoci TV serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, koji su izjavili da im je laknulo zbog pomirenja Firata i Elif, navode da je dobar osećaj pomiriti se posle scena punih suza i drame.

Komentarišući „epizodu bez napada plača“, gledaoci su uznemireni i ekstremnim preuveličavanjem drame u TV seriji Bir Kucuk Gun Isigi. Još jednu novu, 21. po redu epizodu TV serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, u kojoj će publika doživeti veoma različite emocije, možete pogledati na ekranu ATV-a u ponedeljak, 30. januara u 20.00.

NOVO - Ozge Yagiz privlači pažnju novim projektom i partnerom

By: TV Exposed