Ozge Yagiz privlači pažnju novim projektom i partnerom

Ozge Yagiz, koja je stekla široku bazu obožavatelja zahvaljujući svakodnevnoj seriji Kanala 7 pod nazivom Yemin / Zakletva, takođe je postala ime o kome se dugo pričalo zbog ljubavne veze u privatnom životu koju je imala sa svojim partnerom Gokberkom Demircijem iz ove serije.

Ozge Yagiz privlači pažnju novim projektom i partnerom

Foto Credits: Haberler

Ozge Yagiz, koja je napustila seriju Yemin nakon finala druge sezone, dosta se poboljšala i podigla svoju popularnost učešćem u novim projektima u poslednje 2 godine. Ozge, koja kako kaže glumi skromno, ali pravi snažne korake na svom glumačkom putu, brzo se penje na lestvici karijere stičući važna iskustva iz svakog novog projekta. Yagiz je imala jednu od glavnih uloga u TV seriji Baba / Otac. Glumicu, kojoj je ime napisano u glavnoj ulozi sa dva važna imena kao što su Tolga Saritas i Haluk Bilginer, takođe su cenili njeni fanovi zbog njene dobre glume.

Zbog niske gledanosti, serija Baba će završiti, dok će se karijera Ozge Yagiz nastaviti novim projektima 2023. godine. Još jedan izuzetan razvoj događaja bila je činjenica da je njen novi partner, Caner Topcu, koji se složio sa filmom pod nazivom Baska Turlu Ask, u kojem će Ozge tumačiti glavnu žensku ulogu.

Poze dvoje mladih glumaca otkrivaju koliko je njihov sklad i da mogu da dobiju odziv publike. Ozge će ponovo biti jedna od ženskih glumaca na dnevnom redu 2023. Ispostavilo se da je snimanje filma pod nazivom Baska Turlu Ask pri kraju. Caner Topcu, koji igra lik Cemila iz Fenerbahčea, koji je veliki navijač tog kluba, otkriće kolika je njegova ljubav prema fudbalu ulogom koja odražava stvarnost zemlje. U filmu ćemo gledati Ozge Yagiz kao Dilek, devojku Cemilovog lika. Obožavaoci glumca efikasno dele na društvenim mrežama. Uz napore fanova Ozge Yagiz kroz novi projekat i novog partnera, poznata glumica će se vrlo brzo ponovo naći na dnevnom redu društvenih mreža i medija.

NOVO - Serija Aile / Porodica ima sjajne glumce u sporednim ulogama!

By: TV Exposed