Velika i važna odluka u romansi Cati Kati Ask

Seriju Cati Kati Ask biće emitovana na ekranima Kanala D u subotu uveče. Romantična humoristična serija Romansa pored vrata predviđena je za subotu, jer serija Novi život počinje u četvrtak. Pa, šta će se dogoditi u novoj epizodi? Objavljen je drugi trejler iz 9. epizode ​​serije, u kojem glume Furkan Andıc, Ezgi Senler, Yigit Kirazcı ...

Velika i važna odluka u romansi Cati Kati Ask

Seriju Cati Kati Ask biće emitovana na ekranima Kanala D u subotu uveče. Romantična humoristična serija Romansa pored vrata predviđena je za subotu, jer serija Novi život počinje u četvrtak. Pa, šta će se dogoditi u novoj epizodi?

Objavljen je drugi trejler iz 9. epizode ​​serije, u kojem glume Furkan Andıc, Ezgi Senler, Yigit Kirazcı i Nilay Deniz. Vreme oproštaja za Ates i Aysen!

Ates odlučuje da se vrati u vilu odvodeći i Yasemin. Sklapanje braka između Yasemin i Atesa dovodi do preoketa. Demir, Yasemin i Aysen su tužni jer se opraštaju od Atesa. Da li će Ates moći da napusti Aysen?

Cati Kati Ask, sa novom epizodom, biće emitovana u subotu u 20:00 na kanalu D. S nestrpljenjem se očekuje prvo izvođenje serije Cati Kati Ask, koja se takmiči sa serijama Kuzey Yildizi , Zumruduankom i Kalk Gidelimom.

By: TV Exposed