Serija Aile / Porodica ima sjajne glumce u sporednim ulogama!

Jedan od projekata koji se očekuje da će se u bliskoj budućnosti susresti sa publikom na ekranima Show TV-a je serija pod nazivom Aile / Porodica.

Serija Aile / Porodica ima sjajne glumce u sporednim ulogama!

Foto Credits: Internet Haber

Objavljen je prvi trejler serije, u kojoj glavne uloge igraju Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya, a publika sa uzbuđenjem prati razvoj događaja. Serenay Sarikaya, koja je zatvorena za televizijske projekte od 2015. godine, igraće lik psihologice Devin, a Kivanc Tatlitug, koji je napravio pauzu od televizijskih projekata od 2018. godine, tumačiće lik Aslana. Impresivna ljubavna priča likova Aslana i Devin pretvoriće se u veliku strast, ali dubina priče otkriće važnost sporednih likova. Odnos Aslana, koji vodi Soykanlar, bogatu porodicu, sa psihologicom Devin, koja je povređena kao i on, takođe će promeniti ravnotežu u porodici.

U detaljima priče, koju će mnogi gledaoci morati da dovedu u pitanje koncept porodice, čini se da sjajna imena u sporednim ulogama impresioniraju sve. Pre svega, bilo je veoma značajno što se Nejat Isler, koji je privukao pažnju svojim nastojanjem da učestvuje samo u specijalnim projektima, vratio u televizijske serije sa projektom Aile. Još jedno izuzetno ime je Canan Erguder. Turska glumica, koja je prošle godine pobedila u borbi sa rakom i vratila se na ekrane, nastaviće da se sastaje sa svojim fanovima i u 2023. godini. Ova odlučnost i visoka energija glumice impresioniraju njene fanove. Mnogi gledaoci su u mislima zabeležili ime glumca Ushana Cakira. Ushan Cakir, koji daje veliki doprinos projektima u kojima učestvuje i veoma je poštovan od strane publike sa svojim nezaboravnim likovima…

Takođe je važan razvoj bio i to što će Levent Ulgen, koji je poznat po svom uspehu u tumačenju gotovo svake uloge, nastaviti da se pojavljuje na ekranu u ovoj seriji. Naravno, tu je i činjenica Nur Surer. Gledaćemo i Nur Surer, koja je stekla veliko divljenje svojim likom Feride u TV seriji Camdaki Kiz / Devojka iza stakla, u timu serije Aile / Porodica. Posle 15 godina u TV seriji Arka Sokaklar, Yusra Geyik se u poslednje vreme dosta poboljšala. Možemo reći da će Geyik, koja privlači pažnju svojim serijama Camdaki Kiz i Bozkir i čini važne korake u bioskopu, ponovo privući pažnju problematičnim ženskim likom u seriji Aile.

NOVO - Danas počinje nova turska serija Dokuz Oguz / Devet sinova

By: TV Exposed