Kaan Yildirim u novoj TV seriji!

Stigle su lepe vesti kada je u pitanju turski glumac Kaan Yildirim. Glumac je postao deo glumačke ekipe nove televizijske serije.

Kaan Yildirim u novoj TV seriji!

Foto Credits: DiziCentral

U novoj sezoni u novoj seriji pojaviće se i Kaan Yildirim. Glumac je potpisao ugovor za ulogu u novoj TV seriji pod nazivom Hakim Hanim. Reč je o projektu koji priprema kompanija Tims&B. Režiser na ovoj novoj seriji je Emre Aybek a scenario za epizode ovog projekta piše Ayfer Tunc. Od ranije je poznato da će glavnu žensku ulogu u seriji tumačiti Vahide Percin.

Pored Kaana, ugovor za rad na ovom projektu su potpisali i Cem Darvan i Feyza Sevil Gungor. Cem će tumačiti lik supruga od Vahidinog lika, Feyza će glumiti njenu kćerku koja se zove Oylum. Kaan će u ovoj seriji glumiti partnera od Oylum.

Serija Hakime Hanim će biti emitovana na kanalu ATV TV, u drugoj polovini ove godine. Radnja serija će doneti zanimljivu priču o ženi koja se nalazi na visokoj poziciji sudije. Ostaje da sačekamo joiš neke detalje radnje, ali i to ko će se sve naći u glumačkoj ekipi na ovom novom TV projektu.

Kaan Yildirim se do sada pojavio u deset projekata. Poslednju ulogu imao je u turskom rimejku projekta Dr House, televizijskoj seriji Hekimoglu.

NOVO - Cagatay Ulusoy će nakon snimanja serije raditi na novom filmu

By: Milt-TV Exposed