Can Yaman – Osećam se kao Italijan!

Turski glumac Can Yaman dao je novi intervju italijanskim medijima. U njemu je rekao nešto što nismo sigurni da će se dopasti svima, pogotovo ne njegovim fanovima u Turksoj.

Can Yaman – Osećam se kao Italijan!

Foto Credits: Screenshot Instagram / @canyaman

Can Yaman je odlučio da dalju karijeru gradi u Italiji. U prilog tome govore i njegove nove serije Purpurno kao more i Sandokan, serija koju tek treba da snimi. O tim projektima i drugim temama, Yaman je govorio u novom intervjuu.

Turski glumac je izjavio da se već oseća kao pravi Italijan. Lepo mu je u ovoj zemlji, ljudi su ga odlično prihvatili i planira da tu ostane i u narednim godinama. Serija Purpurna kao more će imati više sezona, koje tek treba da se snimaju. Uz to, u mesecima koji slede počinje snimanje njegove nove, dugo najavljivane serije Sandokan. Postoje pregovori i planovi za još neke projekte u Italiji, potvrdio je Yaman.

Ostaje da vidimo kako će to uticati na njegovu karijeru u turskim serijama. Can Yaman je jedan od onih glumaca koji su potpisali ugovor sa Disney Plus digitalnom platformom za njihove nove serije u Turskoj.

Prema nekim informacijama, reč je o seriji o istorijskoj ličnosti poznatoj pod imenom El Turco. Njegova partnerka u toj novoj seriji bi trebala da bude neka strana glumica. Po svemu sudeći – biće to Italijanka, ostaje još da vidimo koja.

Podsećamo, Yaman je u njegovoj novoj seriji Purpurna kao more sarađivao sa prelepom italijanskom glumicom Francescom Chillemi. U pitanju je glumica koja je ranije bila i Miss Italije. Možda se saradnja njih dvoje ponovi i u ovom novom projektu...

NOVO - Songul Oden se povredila tokom snimanja serije Oglum / Moj sin

 By: Milt-TV Exposed