Aytac Sasmaz pružio podršku bratu!

Braća Aytac Sasmaz i Ismail Ege Sasmaz su među poznatim imenima koja se u tabloidnoj štampi ističu kako po uspehu u produkcijama u kojima učestvuju, tako i po podršci koju daju jedan drugom.

Aytac Sasmaz pružio podršku bratu!

Foto Credits: Internet Haber

Podržavajući jedni druge u njihovim novim projektima, Aytac Sasmaz je dao punu podršku svom starijem bratu Ismailu Ege Sasmazu u njegovom najnovijem projektu, odnosno novom filmu čija se premijera očekuje na jesen.

Ismail Ege Sasmaz igra glavnu ulogu u filmu Baris Akarsu Merhaba, u kojem je ispričan život rok pevača Barisa Akarsua, koji je preminuo u mladosti od posledica saobraćajne nesreće.

Aytac Sasmaz je na svojoj Instagram stranici, na Instagram story postavio poster filma Baris Akarsu Merhaba, napisavši u opisu: „Dragi moj brate! Tako sam uzbuđen, tako ponosan i siguran sam da će biti neverovatno! Neka vaša svetlost bude uvek”. Aytac je ponovo osvojio srca svojih fanova svojim deljenjem.

Poster filma Baris Akarsu Merhaba, u produkciji Fikri Harika Productions, izazvao je uzbuđenje među fanovima Barisa Akarsua, koji su željno iščekivali produkciju. Film, koji su obožavaoci slavnog muzičara sa nestrpljenjem iščekivali, biće prikazan 18. novembra.

U filmu, gde će Barisa Akarsua igrati Ismail Ege Sasmaz, glumica Almila Ada će oživeti muzičarevu voljenu Zeynep.

NOVO - Sevmek Zamani oduševljava radnjom ali i kadrovima Istanbula

By: TV Exposed