Serenay Sarikaya dobila ZABRANU skandala!

Prema pisanju publikacije Gunes, turska glumica Serenay Sarikaya je pri potpisivanju novog ugovora za novu ulogu dobila jednu posebnu zabranu. Prenosimo o čemu je reč.

Serenay Sarikaya dobila ZABRANU skandala!

Foto Credits: Haberturk

Serenay Sarikaya trenutno radi na novoj seriji. Ljudi iz produkcije i marketinga tog projekta su pri potpisivanju ugovora sa glumicom dodali posebnu odredbu, nešto zaista neobičajno. Po toj odredbi Serenayi je zabranjeno da uđe u bilo kakve skandale vezane za njen privatan život.

Ova neobična klauzula je uvedena nakon fijaska koji je bio vezan za njenu vezu a kasnije i raskid sa komičarem i glumcem Cemom Yilmazom.

Smatra se da je ovo glavni razlog zbog kojeg glumica ne može da ima javnu vezu sa Umutom Evirgenom. U najmanju ruku ta klauzula u ugovoru je razlog zbog kog glumica ne može ni da se oglasi povodom te teme i generalno njenog ljubavnog života. Prema pisanju turske štampe, Serenay Sarikaya i Umut održavaju svoju ljubav daleko od očiju javnosti. Oni se tajno viđaju u jednom od klubova u vlasništvu Evirgena. Ipak, zbog ugovora koji je glumica potpisala ne mogu da otkrivaju bilo kakve detalje niti se izjašnjavaju o njihovom odnosu.

Neki su se i našalili, i smatraju da ako se već zna da se viđaju u klubu, kako je to onda tajna veza? Moramo priznati da i taj stav ima osnova...

NOVO - Ayca Aysin Turan o odnosu sa Alpom Navruzom!

 By: Milt-TV Exposed