Jubilarna 100. epizoda serije Teskilat | Organizacija!

U istoriji turskih TV serija, nije lako ostati na ekranu 4 sezone. Stota epizoda jedne veoma popularne TV serije stiže na ekran ove nedelje.

Jubilarna 100. epizoda serije Teskilat | Organizacija!

Foto Credits: Haberler

Serija Teskilat | Organizacija, u kojoj glavne uloge igraju Murat Yildirim i Aybuke Pusat, ne samo da je postigla ovaj uspeh, već i dalje ima gledanost iznad proseka.

Teskilat, akciona serija koja je pretrpela velike promene od dana kada je počela i čiji su brojni glumci obnovljeni, i dalje uspeva da privuče milione gledalaca na ekran. Tim serije Organizacija takođe slavi svoju 100. epizodu.

Projekat Teskilat, koji se emituje na TRT 1 i drži milione ljudi zalepljene za svoje ekrane svake nedelje, dostigao je stotinu epizoda i rekao „dalje“.

Ovaj projekat konstantno održava svoj uspeh od prvog dana kada je objavljen.

Serija, koja otkriva moć i borbu Teskilata, je svojim gledaocima na besprekoran način predstavila desetine operativnih scena, nacionalne i lokalne tehnologije i pažljivo pripremljene treninge.

Specijalne scene za jubilarnu epizodu

Specijalne scene su pripremljene za 100. epizodu ove TV serije koja nastavlja da se kruniše uspehom od 100 epizoda zajedno sa svojim gledaocima. Serija, koja je izazvala interesovanje i pažnju cele Turske, ponovo dočekuje publiku posebnim iznenađenjima.

U specijalnom snimanju stote epizode ​​serije Organizacija, uz podršku Generalne komande Žandarmerije pri Ministarstvu unutrašnjih poslova, učestvovali su JOPER timovi, helikopter S-70 Blackhawk, oklopno vozilo Eyder Yalcin i JOAC Operativni tim Attack Dogs.

Podsećamo, serija Teskilat | Organizacija, sa svojom stotom epizodom, biće na TRT 1 u nedelju, 17. marta u 20.00.

View this post on Instagram

A post shared by TRT 1 (@trt1)

NOVO - Eksplozija uspeha turske serije Bahar!

By: TV Exposed