Afra Saracoglu – pet projekata u kojima glumi koje vredi pogledati

Afra Saracoglu je mlada i veoma talentovana turska glumica. O njoj se dosta priča i piše a kvalitet pokazuje u svakoj novoj ulozi.

Afra Saracoglu – pet projekata u kojima glumi koje vredi pogledati

Foto Credits: Haberler

Turska glumica Afra Saracoglu ima nekoliko zaista dobrih uloga u kojima je pokazala svoj raskošan glumački talenat. Izdvojili smo pet projekata, odnosno pet uloga u kojima se ova turska glumica istakla.

Afrina prva uloga u karijeri bila je u drami koja je donela priču o bogatima i siromašnima, odnosno u popularnoj TV seriji pod nazivom Fazilet Hanim ve Kizlari / Gospodja Falizet i njene kćeri. Saracoglu je u ovom projektu tumačila lik Ece, mladje sestre glavne heroine.

Nakon dobrog i zapaženog debija, Afra je preuzela ulogu u filmu. Zanimljivo je i da je i ovaj film doneo priču o bogatima i siromašnima. U filmskom projektu pod nazivom Kardes Cocuklari, mlada glumica je tumačila lik po imenu Hayat.

Nakon toga je usledila uloga Saracoglu u seriji Ogretmen / Učitelj. Ova drama nije mnogo potrajala ali je privukla dosta pažnje. U njoj je Afra koja je glumila Gizem po prvi put saradjivala sa Mertom Ramazanom Demirom sa kojim sjajno saradjuje i u seriji Yali Capkini.

Serija Yesilcam kao prekretnica

Iako je bila veoma dobra u glumačkom smislu u pomenutim serijama i filmu, prekretnica u njenoj karijeri bila je serija Yesilcam. Ovaj projekat digitalne platforme BluTV je bio veoma uspešan i zapažen. U njemu je Afra Saracoglu tumačila lik Tulin i bila partnerka jednog od najpopularnijih turskih glumaca Cagataya Ulusoya.

Naravno, priča o ovoj turskoj glumici ne može da prodje a da se ne spomene TV serija Yali Capkini. Uloga Seyran je bez dileme uloga koja je mladoj glumici donela sada već svetsku popularnost.

Afra i Mert Ramazan Demir, odnosno nova sezona serije se iščekuju sa velikim nestrpljenjem.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

NOVO - Španska serija Tu no eres especial | Ti nisi ništa posebno – radnja i glumci

By: TV Exposed