Šta nas čeka u novoj epizodi serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice?

Nova sezona serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice počinje u petak, 15. septembra u 20.00 na Show TV-u!

Šta nas čeka u novoj epizodi serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice?

Foto Credits: Haberler

Ljubitelji serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice sa nestrpljenjem čekaju novu epizodu. Bilo je prijatno što niko od vodećih glumaca nije napustio ovaj projekat, za koji smo znali da će imati značajne promene u priči.

Publika, koja je očekivala odnosno strahovala da će jedan od likova Kivilcim ili Omer preminuti u finalu prve sezone serije, bila je veoma srećna što je saznala da niko nije napustio priču.

Dakle, kako će početi druga sezona serije Kizilcik Serbeti? Evo detalja:

Ono što će se desiti u 30. epizodi serije Kizilcik Serbeti je sledeće: velika saobraćajna nesreća Omera i Kivilcim, Dogin neočekivani porodjaj i gubitak deteta pri rođenju dovešće do nepovratnih posledica za obe porodice. Doga će kriviti Fatiha što je izgubila jednu od svojih beba, a porodica Unal će stati iza svog sina.

Mnogo dogadjaja koji menjaju tok radnje

Videvši da se život njene ćerke raspada, Kivilcim joj daje prioritet i ignoriše svoje probleme. Tenzija između Fatiha i Mustafe nastavlja da eskalira, a ova situacija najviše muči Pembe.

U nemogućnosti da prihvate odvojenost od unuka, Doga ne prihvata pokušaje Abdulaha i Pembe da reše problem. Loše iznenađenje čeka Omera u novoj epizodi, koji je izgleda jeftino preživeo nesreću.

Glumačka ekipa serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnnice, koja se emituje na Show TV-u, a producira je Gold Film, tačnije Faruk Turgut, uključuje sledeća imena: Baris Kilic, Evrim Alasya, Settar Tanriogen, Sila Turkoglu, Sibel Tascioglu, Dogukan Gungor, Mujde Uzman.

Tu su i Aliye Uzunatagan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoglu, Al Feykilikiltop, Oral Ozer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tinmaz, Tuana Gizem Uzunlar i drugi.

NOVO - Serija Yali Capkini sutra počinje drugu sezonu!

By: TV Exposed