Serija Yali Capkini sutra počinje drugu sezonu!

U petak, 15. septembra, počinje druga sezona serije Yali Capkini, koja je završila prvu sezonu sa velikim uspehom.

Serija Yali Capkini sutra počinje drugu sezonu!

Foto Credits: Haberler

Seyran i Ferit se ponovo venčavaju na otvaranju druge sezone serije. U glavnim ulogama su Afra Saracoglu, Mert Ramazan Demir i Cetin Tekindor, a Yali Capkini će napraviti potpuno novi početak sa novim imenima koja će se pridružiti priči u drugoj sezoni.

Serija Yali Capkini, koja je omogućila majstorskom imenu kao što je Binnur Kaya da se vrati na setove, takođe je omogućila mladom glumcu Tariku Emiru Tekinu da se vrati u TV serije.

Radnja nove epizode TV serije ​​Yali Capkini, koja će biti prikazana u petak, 15. septembra, je sledeća:

Nukhet i Kaya kao novi značajni likovi

Nakon što je Ferit upucan, hitno je doveden u Istanbul. Iako Seyran ne napušta Feritovu stranu, svi, a posebno Gulgun, su veoma ljuti na Seyran. Operacija kojoj će Ferit biti podvrgnuta je takođe rizična.

Suna je, s druge strane, pobegla iz kuće Safeta Age tokom te borbe i nalazi se sa Seyran i podržava je. Sastankom sa Hatice, Safetom i Halis Agom, ona sprečava dalji haos i osigurava da se pitanje Safet Age zatvori.

Dok Feritova i Seyranina ljubav ne poznaje prepreke, Kazim takođe dobija prednost i koristi ovu poziciju. Ifakat je prinuđena da podržava Seyraninu i Feritovu vezu. Dok se Seyran i Ferit dodatno zbližavaju, ponovo se venčavaju. Nakon svega što se dogodilo, Halis Aga u Istanbul zove svoju ćerku Nukhet i unuka Kayu.

Prva epizoda druge sezone ove popularne turske serije biće emitovana sutra, u petak 15. septembra u 20 časova na turskom Star TV-u

NOVO - Sutra se nastavlja serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed