Hande Dogandemir se požalila na novu percepciju nakon zemljotresa

Turska glumica Hande Dogandemir postala je jedna od glumaca koji su uložili velike napore da zaleče rane nakon zemljotresa koji se dogodio u intervalu od devet sati 6. februara.

Hande Dogandemir se požalila na novu percepciju nakon zemljotresa

Foto Credits: haber7

Glumica, koja se potrudila da preko svog naloga na društvenim mrežama proširi zahteve za pomoć iz regiona, takođe je na razne načine pomagala žrtvama zemljotresa. U istom periodu, Hande se pobunila zbog različitih pitanja koja su se javljala na društvenim mrežama i koja ljudi nisu razumeli.

Hande Dogandemir, koja je kritikovala mnoga pitanja, posebno se požalila na pokušaj da se stvori okruženje percepcije kao da se ništa nije dogodilo nakon ove velike katastrofe.

Poznata glumica je rekla: „Percepcija se toliko promenila da se sve odjednom vratilo u normalu. “. Glumica, koja je u ovom procesu dobila veliku podršku svojih fanova, takođe je često govorila da su ljudima u regionu potrebni šatori.

Deo projekta Ihtiyac Haritasi

Glumica, koja je učestvovala u Ihtiyac Haritasi / Mapa potreba i aktivnostima pomoći istanbulske gradske opštine, takođe je rekla:

 „Ne mogu da verujem šta se trenutno dešava, siromaštvo u ovom bogatstvu je veoma interesantno.”. Hande Dogandemir, koja se na ekranu pojavila sa kratkotrajnom serijom Hayat Bugun / Život danas, koja je emitovana na ekranu Fox TV-a, posvećena je pružanju podrške onima kojima je potrebna pomoć nakon zemljotresa.

NOVO - Važan glumac u seriji Kralice / Kraljice

By: TV Exposed