Demet Ozdemir i Oguzhan Koc – novi brak javnih ličnosti u Turskoj!

Juče, na Dan zaljubljenih Oguzhan Koc je zaprosio svoju devojku, tursku glumicu Demet Ozdemir. Glumica je odgovorila pozitivno na pitanje da li želi da se uda za njega!

Demet Ozdemir i Oguzhan Koc – novi brak javnih ličnosti u Turskoj!

Foto Credits: Internet Haber

Demet Ozdemir se udaje. U kratkim crtama opis jučerašnje situacije i celog događaja. Kako je i bilo najavljeno u medijima, Oguzhan Koc je iskoristio Dan zaljubljenih kao po njemu idealnu priliku da zaprosi svoju devojku Demet Ozdemir.

Koc je pripremio poseban dogadjaj za ovu priliku. On i njegovi prijatelji iz Sakiler grupe su prilagodili svoj nastup i pevali posebne pesme u unapred organizovanoj večeri. U toku večeri, Oguzhan je zaprosio devojku i izazvao veliko oduševljenje prisutnih. Zaista lep gest ovog mladića.

Na ovoj prosidbi bili su prisutni i pripadnici medija. Novinar Akif Yaman je bio među gostima i zabeležio i fotografiju sa budućim mladencima. Očigledno su Demet Ozdemir i Oguzhan Koc mislili o svemu, pa su pozvali i novinare da kasnije ne bi bilo nagadjanja o tome šta se dogodilo tokom prosidbe i cele večeri.

Ostaje da vidimo kada će se održati manifestacija venčanja. Prema nekim informacijama, Koc i Ozdemir će stupiti u brak već ovog leta.

NOVO - Baris Kilic u seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

 By: Milt-TV Exposed