U drugoj sezoni serije Omer, novi lik će napraviti nered!

Smatra se da će se turska serija Omer, koja napreduje korak po korak do kraja prve sezone, nastaviti i u drugoj sezoni.

U drugoj sezoni serije Omer, novi lik će napraviti nered!

Foto Credits: IMDB

Zanimljivo je da je čak i Merve Dizdar, koja u seriji igra lik Nise, rekla da ne zna da li će biti druge sezone ovog projekta.

Glumica je rekla i da će na leto snimati drugu sezonu serije Ersan Kuneri, a da krajem leta želi da nastavi seriju Omer.

Iako nema jasnih informacija za drugu sezonu serije Omer, iz gledanosti se vidi da je Star TV postigla visoku gledanost koju je godinama tražila, sa projektom Omer, kao i sa serijom Yali Capkini.

Uzbudljiva sezona 2

U seriji Omer, koja je takođe postigla uspehe na prvom mestu ponedeljkom uveče, tok scenarija govori da će potpuno novi događaji voditi priču u drugoj sezoni.

U ovom trenutku, lik Haluka, za koga se očekuje da će se pridružiti glumačkoj ekipi serije u sledećoj epizodi, privući će svačiju pažnju. Ovaj novi lik, za kojeg se očekuje da će igrati Ruzgar Aksoy, govori da će se otvoriti nova era u scenariju serije Omer.

Uz učešće Haluka, bivšeg muža lika Gamze, koju igra Gokce Bahadir, u novoj 19. epizodi nastaće veliki sukob. Uz Omerov porodični pritisak i ono što će Sureyya uraditi, reakcije koje duboko potresu Gamze i povratak Haluka, priča će postati neraskidiva.

Nema sumnje da nas očekuju uzbudljive epizode.

View this post on Instagram

A post shared by Ömer Dizi (@omerdiziresmi)

NOVO - Serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo dolazi do kraja puta!

By: TV Exposed