Serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo dolazi do kraja puta!

Star TV serija pod nazivom Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo ima lošu gledanost, priča ima poteškoća da privuče gledaoce na ekran, a intenzivne kritike serije na društvenim mrežama su dešavanja koja ne prolaze nezapaženo.

Serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo dolazi do kraja puta!

Foto Credits: Dizilah

Publika, koja željno iščekuje da pogleda drugačiju priču, ali oštrim rečima kritikuje scenario turske serije Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo, doživljava veliko razočarenje.

Veoma je poticajno za razmišljanje okupiti važna imena kao što su Birkan Sokullu, Ebru Sahin, Necip Memili, Zerrin Tekindor, Humeyra, Aysegul Cengiz, Gozde Seda Altuner i Yalcin Hafızoglu u istom projektu i dobiti ove rezultate.

Iako je serija Yuz Yillik Mucize u početku privukla pažnju kao fantastična priča, scenario serije je uvek bio problematičan.

Rezultat koji je nastao kao rezultat zrelosti i iskustva koje je 130-godišnji čovek akumulirao tokom svih ovih godina bio je sukob između Sureyye i Esrefa i Kemalove i Marvelove ljubavi.

Žestoke kritike za scenario

Mnogi gledaoci su verovali da bi serija bila mnogo uspešnija da je priča o likovima Sureyye i Esrefa bila istaknuta i da je o njoj napravljen narativ.

Pratioci serije počeli su da podrugljivo pričaju o seriji na društvenim mrežama uz komentare tipa „Čekamo kakve će gluposti sada scenarista da napiše“. Jedan gledalac je napisao i: „Sada je scenarista to zaista pustio, pokušava sve i pritiska sva dugmad samo u slučaju da neko drugi dobije. Međutim, kada je serija počela, toliko sam se nadao da ću gledati drugačiji posao. Zvanično sam razočaran, niko od nas ne zaslužuje ovo”.

Mnogi smatraju da je usled loših rezultata gledanosti serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo na kraju puta. To je i jeste sasvim realna opcija….

NOVO - Proslava povodom finala sezone serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed