Proslava povodom finala sezone serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Veoma uspešna serija Show TV-a Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice proslavila je finale sezone veličanstvenom proslavom.

Proslava povodom finala sezone serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: DiziCentral

U ovoj posebnoj noći udružili su se vodeći glumci serije koja je obeležila sezonu, produkcijski tim i rukovodioci Show TV-a.

Projekat Kizilcik Serbeti je obeležio sezonu svojom privlačnom pričom i uspešnim rediteljem. Rekordna serija, koju je režirao Keche i napisala Melis Civelek, proslavila je svoju uspešnu sezonu lepom proslavom.

Posebno veče koje je održano u Balskoj sali Address Hotela Istanbul, koja privlači pažnju svojom prijatnom atmosferom, počelo je posebnim menijem koji je pripremio glavni kuvar Ender Dogan za tim Kizilcik Serbeti.

Sjajna glumačka postava

Nova sezona TV serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja će se na ekranima pojaviti nezaboravnim finalom sezone, već se željno iščekuje.

Glumačka ekipa ove sjajne turske TV serije, koja se radi u produkciji Show TV-a, Gold Film, i producenta Faruka Turguta, ima sledeća imena:

U glavnim ulogama ove turske serije su Baris Kilic, Evrim Alasya, Settar Tanriogen, Sila Turkoglu, Sibel Tascioglu i Dogukan Gungor.

Tu su još i Aliye Uzunatagan, Feyza Civelek, Ceren Yalazogurlu Karakocle, Turkizle Turkimen. Uloge u TV seriji Šerbet od brusnice imaju i glumci Oral Ozer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tinmaz i Tuana Gizem Uzunlar i drugi.

Evo i nekoliko fotografija sa proslave uspešnog završetka prve sezone.

NOVO - U sredu je finale sezone serije Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed