U sredu je finale sezone serije Adim Farah / Zovem se Farah

Serija pod nazivom Adim Farah / Zovem se Farah emituje se na Fox TV-u i otkriva snažnu priču sredom uveče.

U sredu je finale sezone serije Adim Farah / Zovem se Farah

Foto Credits: IMDB

Duo Engin Akyurek i Demet Ozdemir, koji su u glavnim ulogama u ovoj TV seriji, takođe su izneli predstave koje su dobile mnoge pohvale i odlične komentare i kritike.

Ipak, gledanost otkriva činjenicu da je interesovanje za seriju sve manje gledano brojke rejtinga. Trinaest epizoda je ostalo iza nas u seriji Adim Farah / Zovem se Farah i brojke nisu sjajne.

Gledanost 13. epizode, koja je emitovana u utorak uveče, takođe je bila ispod proseka i sa sobom je donela problem sa najnižom gledanošću među prethodnim epizodama.

Serija Adim Farah će u sredu, 31. maja, napraviti finale u sezoni sa svojom 14. epizodom. Za sada je tu informacija da postoji garancija od 26 epizoda. Drugim rečima, u drugoj sezoni gledaoci će imati priliku da pogledaju seriju u još 12 epizoda.

Pohvale za glumce

Naravno, od gledanosti će zavisiti i nastavak serije. Ipak, očekuje se da će se veliko divljenje ljubitelja TV serija u inostranstvu pozitivno odraziti na prodaju van Turske.

Ova situacija se može oceniti kao faktor koji povećava šanse za projekat Adim Farah u drugoj sezoni.

Vidimo da je publika veoma pozitivno komentarisala lik Tahira Lekeziza, kojeg igra Engin Akyurek. Sa predstavom Akyureka, lik Tahira deluje kao jedan od nezaboravnih likova serije i dobija pohvale. Uz njega, Demet je sjajna u liku Farah i može se reći da je bez obzira na nešto niži rejting u Turskoj, serija Zovem se Farah veoma kvalitetan projekat.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Dobri rezultati turske serije Terzi / Krojač

By: TV Exposed