Settar Tanriogen hitno operisan!

U projektu Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice, jednoj od najuspešnijih TV serija poslednjih godina, glume Baris Kilic, Evrim Alasya, Settar Tanriogen, Sila Turkoglu, Sibel Tascioglu, Dogukan Gungor i drugi.

Settar Tanriogen hitno operisan!

Foto Credits: DiziCentral

Glumac veteran Settar Tanriogen, koji igra važnu ulogu Abdulaha u seriji, nalazi se na lečenju u bolnici zbog zdravstvenih problema.

Dok se lečenje Tanriogena, koji je doživeo krvarenje u mozgu, nastavlja, postoji neizvesnost da li će se lik Abdulaha nastaviti u priči.

Settar Tanriogen, koji je odveden na hitnu operaciju nakon što je otkriveno da je krvarenje počelo u veni u mozgu, ističe se kao jedno od najvažnijih imena u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice.

Očigledno je da Abdulah vodi smer priče na sasvim drugu tačku sa likom Aleva, koju igra Mujde Uzman.

Veliki značaj za seriju

Nepredvidiv uspon lika Abdulaha takođe je igrao ulogu u jakoj gledanosti serije, a Settar Tanriogen je od velikog značaja za seriju.

Poznati glumac, koji je imao dve teške operacije, nalazi se na intenzivnoj nezi, a u saopštenju lekara je navedeno da je došlo do krvarenja u moždanoj veni. Iako je krvarenje zaustavljeno uspešnom operacijom, među najnovijim informacijama je da je Tanriogen pri svesti i da i dalje ostaje na odeljenju intenzivne nege.

Među vestima je da su scene lika Abdulaha u epizodi koja će se emitovati ove nedelje već završene, a ostaje nejasno kakav će proces biti praćen za nove epizode.

 

View this post on Instagram

A post shared by Gold Film (@goldfilmyapim)

NOVO - Firat Tanis o drugoj sezoni serije Zeytin Agaci

By: TV Exposed