Ayca Aysin Turan iznenadila dečka Alpa Navruza neobičnim poklonom

Ayca Aysin Turan i Alp Navruz su od nedavno u ljubavnoj vezi. Odnosno, par je nedavno potvrdio da je zajedno u privatnom životu.

Ayca Aysin Turan iznenadila dečka Alpa Navruza neobičnim poklonom

Foto Credits: RiriNano

Alp je pre nekoliko dana proslavio svoj rođendan, a njegova nova devojka Ayca Aysin Turan je odlučila da ga iznenadi neobičnim rođendanskim poklonom. Glumica je potpisala ugovor sa izdvačkom kućom za knjigu pesama koje je Alp napisao. Ta izdavačka kuća će objaviti zbirku pesama koju je napisao ovaj mladi glumac i to vrlo brzo.

Na ovaj način, Navruz će ostvariti svoj san, tačnije jedan od najvećih snova koje ima! Ovaj neobičan poklon je iznenadio i oduševio mnoge. Na drušvenim mrežama se mnogo piše i priča o nečemu što se zaista ne vidja svaki dan i Ayca je zbog svega toga pokupila brojne simpatije.

Ono što njihove fanove zanima je svakako i koji su to projekti u kojima će se naći njih dvoje u budućnosti. Odnosno, ali da li će Ayca Aysin Turan i Alp Navruz možda ponovo raditi zajedno u nekoj seriji.

Po mišljenju mnogih, ponavljanje parova u TV serijama i nije baš neka dobra ideja. Možda se pojavi nešto novo, na nekoj od digitalnih platformi, ali ponavljanje istog para nije nešto što bi bilo dobro za samu seriju, bez obzira što bi njihovi fanovi to vrlo rado videli.

Ostaje da sačekamo i u narednom periodu vidimo na kojim projektima će raditi njih dvoje.

NOVO -  Turska serija Zabranjena Jabuka | Yasak Elma dobija sezonu šest!

 By: Milt-TV Exposed