Eylul Tumbar o popularnosti i lepoti

Eylul Tumbar, koja je privukla pažnju svojim likom Alize u TV seriji TRT1 pod nazivom Kendi Dusen Aglamaz, postala je jedna od najistaknutijih glumica letnjeg perioda.

Eylul Tumbar o popularnosti i lepoti

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja je pažnju publike privukla likom Bambi u TV seriji Biz Kimden Kaciyorduk Anne, objavljenoj na Netflixu, prvi put učestvuje u jednom televizijskom projektu.

Eylul Tumbar, koja je preuzela važnu odgovornost preuzimajući glavnu ulogu u svom prvom TV projektu, rekla je da je slava koja brzo dolazi nije mnogo uticala na nju. U svom intervjuu za novine Hurriyet, Tumbar je rekla:

„Mislim da slava nema mnogo osećaja i uticaja na mene“ i dodala da ne razume kako je to biti prepoznat.

Kendi Dusen Aglamaz ističe se kao zabavna porodična komedija. Izdvajajući se visokom gledanošću u odnosu na letnju sezonu, serija je uspela da impresionira široku publiku.

O lepoti i njenom uticaja

Činjenica da je privukla pažnju miliona u svojoj prvoj televizijskoj seriji donela je važnu priliku za priznanje za Eylul Tumbar. Glumica je na pitanje koliko je lepota bila efektna kada je preuzela glavnu ulogu odgovorila sledeće:

„Čovek mora imati lepotu, a posebno auru da bi se negovao karakter. Zato što ljudi gledaju ono što im je dobro i iskreno. Ali ne mislim da je to cela poenta. Mogu reći da je efekat lepote polovičan. Dok vas publika upoznaje, želi da gleda Eylul ili taj lik, a ne lepotu.”.

Objašnjavajući da nije imala estetske intervencije Eylul je istakla da ne razmišlja o tome.

NOVO - Ljubavne scene oduševile gledaoce serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše (VIDEO)

By: TV Exposed