Da li je serija Ben Bu Cihana Sigmazam opravdala očekivanja?!

Mnogi obožavaoci Oktaya Kaynarce će se setiti da je glumac početkom 2022. godine veoma ambiciozno najavio svoju novu seriju.

Da li je serija Ben Bu Cihana Sigmazam opravdala očekivanja?!

Foto Credits: Haberler

Rekavši da će „to biti lokomotiva sezone“, Oktay Kaynarca je rekao da će serija privući milione gledalaca, a od septembra se pojavio pred svojim fanovima.

ATV serija pod nazivom Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet postigla je rejting koji bi mogao da odgovara tvrdnji glumca u prvim epizodama. Međutim, kako je serija napredovala, došlo je do ozbiljnog pada interesovanja za priču.

Čuveni glumac stvorio je fenomenalne likove u TV serijama Kurtlar Vadisi i Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO). Među nezaboravnim su bili likovi Suleymana Cakira sa jedne i Hizira Cakirbejlija sa druge strane. Na mnoge fanove je takođe uticao njegov lik u TV seriji Ben Bu Cihana Sigmazam nakon ovih snažnih referenci.

Dobar početak, kasnije pad

Ova pozitivna atmosfera, koja je doživljena tokom početka emitovanja serije, zamenjena je padom gledanosti i sve slabijim interesovanjem kako su nedelje prolazile. U 24. epizodi emitovanoj 28. marta, projekat Ben Bu Cihana Sigmazam, koji je doživeo pad u svim grupama publike zbog efekta fudbalske utakmice Turska-Hrvatska, počeo je da traži svoje stare dane.

Serija, koja je sa 24. epizodom bila sedma u svim total kategoriji i ABC1 grupi rejtinga, završila je dan na šestom mestu u AB.

Čak i ako obećanje da će „to će biti lokomotiva sezone“ za novu seriju Oktaya Kaynarce, koje je pomenuo pre godinu dana, nije u potpunosti ostvareno, neophodno je prihvatiti činjenicu da je Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet impresionirao popriličnu publiku.

NOVO - Nur Surer briljira kao Hulya Soykan

By: TV Exposed