Ozgur Cevik voli da glumi svoj lik iz serije Alparslan Buyuk Selcuklu

Ozgur Cevik je jedan od uticajnih glumaca u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu, koja nastavlja svoju drugu sezonu na ekranu TRT1 ponedeljkom uveče.

Ozgur Cevik voli da glumi svoj lik iz serije Alparslan Buyuk Selcuklu

Foto Credits: DiziCentral

Glumac, koji je godinama pred svojim fanovima sa različitim projektima i potpuno novim likovima, takođe dobija veliku podršku svojih obožavalaca svojim impresivnim nastupom.

Ozgur Cevik, kojeg smo gledali sa likom grofa Leona u TV seriji Alparslan Buyuk Selcuklu, ne izmiče pažnji svojom dugom kosom, bradom i brkovima kao i kostimima u seriji.

Odgovarajući na pitanja svojih fanova na Youtube kanalu TRT1, Ozgur Cevik je napomenuo da je scenario najvažnija stvar za projekat. Objašnjavajući da i improvizuje ne remeteći tok scenarija, Ozgur je rekao:

Scenario već pokazuje pravac, ali postoje oblasti koje prepuštaju glumcu. Volim da koristim one prostore koje reditelji dozvole. S vremena na vreme improvizujem ne remeteći režiju scenarija. Ako se sviđa našim režiserima, možete i vi da ga pogledate.”.

Snažan lik

Pominjući da voli da glumi lik grofa Leona, glumac je izjavio da je zadovoljan ovim likom, koji opisuje kao podmukao, odsečan i snažan.

Objašnjavajući da su ga zanimali jaki likovi koji su živeli u istoriji i pitao se šta su radili, glumac je rekao da je razmišljao i o tome zašto su to radili u uslovima tog perioda.

Ozgur Cevik, koji je objasnio da je TV serija Bizimkiler, koja se emitovala na TRT1 pre nekoliko godina, imala veliki uticaj na njega i da je u to vreme bio student, takođe je naveo da mu se dopadaju TV serije Uzayli Zekiye i Leyla ile Mecnun.

NOVO - Promena odeće u seriji Adim Farah otkriva lepotu Demet Ozdemir

By: TV Exposed