Uskoro premijera turske serije Erkek Severse / Ako čovek zavoli

Turska serija Erkek Severse / Ako čovek zavoli se polako bliži svojoj premijeri. Podsećamo, u pitanju je projekat koji će biti emitovan na beIN Connect digitalnoj platformi.

Uskoro premijera turske serije Erkek Severse / Ako čovek zavoli

Foto Credits: IMDB

Seirja Erkek Severse / Ako čovek zavoli predstavlja ekranizaciju knjige pod nazivom „Put ka braku“ koju je napisala Asli Zengin, koja je bila zadužena i za scenario ove serije. Kako se navodi u kratkom opisu radnje, u njoj ćemo gledati priču o idealnom muškarcu. Projekat će u prvoj sezoni imati 13 epizoda i tri glavna lika.

Njih će tumačiti Alperen Duymaz kao Kenan, Yasemin Allen kao Yelda i Busra Develi, u seriji Zeynep. Poznato je i da će supruga Busrinog lika u ovoj seriji tumačiti Gorkem Sevindnik. Pored njih, ulogu u projektu će imati Tolga Gulec i drugi.

Snimanje ove nove serije je bilo otežano kada je glavni glumac, Alperen Duymaz završio u bolnici na nekoliko dana zbog koronavirusa. Srećom, Alperen je sve to brzo prebrodio pa se u kratkom roku sve vratilo u normalu.

Do premijere ove turske serije je ostalo samo još nekoliko dana. Serija Erkek Severse / Ako čovek zavoli će premijerno biti prikazana u četvrtak, 20. januara naravno na već pomenutoj beIN Connect digitalnoj platformi.

NOVO - Elcin Sangu izgubila na sudu! Mora da plati milionsku odštetu!

 By: Milt-TV Exposed