Elcin Sangu izgubila na sudu! Mora da plati milionsku odštetu!

Turska glumica Elcin Sangu se našla na sudu sa bivšom menadžerkom, Basay Okay. Razlog tužbe koju je gospođa Okay uputila jeste što je glumica svojevoljno raskinula ugovor sa njom.

Elcin Sangu izgubila na sudu! Mora da plati milionsku odštetu!

Foto Credits: Haberler

Bivša menadžerka Elcin Sangu, Basay Okay je glumicu tužila nadležnom sudu nakon što je ova raskinula ugovor sa njom, na svoju ruku. Sud je zasedao i doneo presudu u ovom slučaju.

Glumica je izgubila na sudu po pitanju ove tužbe. Elcin će sada morati da bivšoj menadžerki isplati veliku novčanu naknadu. U pitanju su iznosi od 100 hiljada američkih dolara i 2 miliona i 378 hiljada turskih lira. Okay je zadovoljna presudom i srećna što je odbranila svoja prava.

Elcin Sangu se nije zvanično oglašavala po ovom pitanju.

Njeni fanovi se nadaju da će omiljenu glumicu uskoro ponovo gledati u nekoj seriji. Podsećamo, Elcin je nedavno snimila film pod nazivom Kis meselesi čija se premijera očekuje u prvoj polovini ove godine.

Poslednja serija na kojoj je Sangu radila je Yalancilar ve Mumlari / Lažovi i sveće, u kojoj je glumila Ceydu. Pre ove serije glumila je u projektima Iyi Gunde Kotu Gunde, Carpisma i drugim.

Ostaje da vidimo koja je naredna uloga ove zaista kvalitetne glumice.

NOVO - Dvoje glumaca napušta seriju Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta!

 By: Milt-TV Exposed