Turska serija Zabranjena Jabuka | Yasak Elma dobija sezonu šest!

Stigle su i nove vesti vezane za tursku televizijsku seriju Zabranjena Jabuka | Yasak Elma. Tačnije, u pitanju je potvrda već ranijih najava.

Turska serija Zabranjena Jabuka | Yasak Elma dobija sezonu šest!

Foto Credits: IMDB

Serija Zabranjena Jabuka | Yasak Elma je jedna od popularnijih u prethodnih nekoliko godina. U prilog tome govori i pet sezona serije koje se emituju uspešno i bez prestanka. Pored pete, serija Yasak Elma će dobiti i sezonu 6. Ta informacija je potvrđena iz nekoliko izvora.

Podsećamo, u centru pažnje ove turske TV serije je priča o dva bogata brata, koji imaju različite snove i poglede na život. Sestre Jildiz i Zejneb, takodje različitih mišljenja kad su u pitanju novac i bogatstvo. Njih dve žive zajedno u skromnom okruženju. Jildiz odlučuje da se obogati, i obezbedi dobar i glamurozan zivot sebi i svojoj sestri, da ih više niko ne ponižava. Radnja se naravno mnogo menjala tokom pet sezona emitovanja, a nakon pete gledaćemo barem još jednu sezonu.

Glumci u ovoj turskoj seriji su Sevval Sam, Eda Ece, Baris Aytac, Vildan Vatansever, Cemal Gunbas, Serkan Rutkay Ayikoz i drugi.

Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Medyapim, a premijera serije je bila 19. marta 2018. godine.

NOVO - Afra Saracoglu pregovara za novu ulogu

 By: Milt-TV Exposed